Плеймейтката Джулиана Гани страда от мания за величие и това е причината да проваля всичките си връзки. Тя се счита за богиня, а това й его е подхранвано от мъжете.

Настоящият й любим Теодор Гоцев я определи точно като богиня по време на интервюто пред Николаос Цитиридис. Видяла му се ослепително красива още щом я зърнал за първи път, макар по онова време да е бил сериозно обвързан с друга жена.

Колкото и да му се вижда сексапилна и красива обаче, толкова му и вгорчава живота. Гани е с много тежък характер и това може да потвърди всеки неин познат.

По време на интервюто плеймейтката се обидила жестоко на Тео заради думите му, че преди да се запознаят той бил виждал повече Николаос Цитиридис по телевизията, отколкото нея. Това наранило Джулиана, която го възприела, че той я излага, като не я смята за известна.

След предаването силиконката вдигнала луд скандал на бащата на бебето, което носи в утробата си в момента. Тя била силно обидена, че той я е изкарал някаква безизвестна жена, която дори Николаос, който е известен от няма и 3 години, бие по рейтинг.

Гани се слави със суровия си характер спрямо мъжете. Давайки им секс, тя си въобразява, че те трябва да бъдат нейни слуги и да я гледат като божество. Това е сред основните причини да провали цели 2 брака в рамките на само 4 години.

Източник: Crimesbg.com