Вторият сезон на "Ергенът" уж обещаваше да смени типа участнички и да ни представи дами от интелигенцията - образовани, със сериозни професии, таланти и прочие. Е, дано да е така, но едва ли това ще важи за всички момичета вътре. Още повече като стана ясно името на първата от избраните участнички, а то е добре познато на всички.

Горкият Евгени Генчев: Виж коя прочута бръмчалка ще го съблазнява в "Ергенът"! (набута се сред участничките - СНИМКИ)

Става въпрос за моделката Розмари Тишер. Да, същата Розмари, която се изложи като кифладжийка във "Вип Брадър" преди години като имаше афера с Ричи Тъпото, както нарекоха Ричард Величков. Ричито ни е добре познат с вредните добавки за отслабване, които пробутваше на пазара доста време, преди да го спипат.

Не той е темата обаче, а Розмари, която явно още няма приятел и успешно се е докопала до участие в "Ергенът". От известно време Тишер се подвизава в Турция и дори на изборите показа, че е гласувала в Бодрум. А сега точи нокти и се кани да разбие конкуренцията като отнесе като куцо пиле домат младока Евгени Генчев.

Според източници от кухнята на шоуто, младият пианист едва ли ще хареса моделката, която освен дълги крака, не показа нищо особено в Къщата на Брадърите, не показа дори наличие на много мозък (всички помним изцепките й и резилът в спалнята с Ричи).

"Ако такива като Роузито ще трябва да гледаме пак няколко месеца, ай сиктир! Стигат ни предишните патки, та сега и нова генерация", коментират зрители в нета.