Михаил Билалов има славата на страшно интелигентен и умен мъж, на човек ерудит. Той успешно зае мястото на Ники Кънчев в "Стани богат", а масовото мнение на зрителите е, че води в пъти по-добре от предшественика си. Да, екранния Джаро определено е всеобщ любимец и може би затова папарашките снимки, които изтекоха с него в нета, потресоха мнозина.

Кадрите са от преди броени дни и са заснети в... стойте да не паднете... в чалготека в Плевен. Билалов, който уж е ценител на стойностното и красивото, видимо се кефеше на дивашката чалга в клуба, че дори и се разтанцува на парчето "Ти не си за мен" на Галена. Ако не можете да си го представите, спокойно! И ние не успяхме, първоначално...

Горката жена: Вижте на какъв тормоз подлага съпругата си ерудираният Михаил Билалов! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Вижда се доволното лице на Михаил, до чието сепаре висеше и бодигард - досущ като в сериала. На пръв поглед ще си кажеш - ок, писнало му на човекът, отишъл. Но физиономията на съпругата му - Ваня Николова, която е сценарист на "Под прикритие" говори съвсем друго.

Горката жена: Вижте на какъв тормоз подлага съпругата си ерудираният Михаил Билалов! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ) - Снимка 2

Лицето на жената издава такова отегчение и недоволство, че чак неудобно да ти стане. Явно дамата не понася подобен род заведения и музика, но на мъжа й хич му не дреме. Което не говори добре за него в случая.

Припомняме, че Михаил Билалов и Ваня Николова оповестиха любовта си преди две лета и събраха хиляди пожелания за семейно щастие от приятели и почитатели.

Източник: България днес