Ева Найденова пак е говорила с Гого, но срещу заплащане! Тя е ползвала услугите на ясновидка, за да извика духа му!

Съпругата на покойния Георги Найденов - Ева, е говорила отново с починалия си мъж, съобщава "Всеки ден". Това се е случило чрез сеанс, проведен от ясновидка в дома на Гого. Самата Ева е потвърдила, че действително се е свързала с духа на съпруга си и е говорила с него. Близки до опечелената съпруга пък са казали, че след сеанса Ева Найденова е излязла от стаята обляна в сълзи и трепереща. Всичко е продължило около час и е струвало на популярната певица 100 лева.

[caption id="attachment_311881" align="alignright" width="300"]Ева Найденова пак говори с Гого Ева Найденова пак говори с Гого[/caption]

Kliuki.bg припомня, че Гого почина през януари от оказала се нелечима болест. Оттогава Ева Найденова много страда и непрестанно се опитвала да се свърже с починалия си съпруг. Тя по принцип била от вярващите в подобни сеанси и методи, тъй като е убедена, че има отвъден свят. Още преди смъртта на Гого семейството често е посещавало ясновидки, които предсказвали бъдещето на тях и техните близки.

От три месеца Ева опитвала всякакви методи да говори отново с Гого, но не успявала. Едва сега попаднала на ясновидка, която успяла да я свърже с мъжа й. Найденова се зарича, че това изобщо няма да бъде последният разговор с Гого, а ще има още много такива. Какво са си говорили обаче не е ясно.