Мария продължава да демонстрира колко много се обичат с Гущеров!

Поп фолк миньончето Мария не спира да демонстрира колко много се обичат двамата с дългогодишния й вече партньор Християн Гущеров. Бизнесменът милионер осигурява на Мария всичко, от което има нужда, задоволява всичките й капризи и се грижи за щерка й Марая като за свое собствено чедо.

Мария пък му се отблагодарява като редовно публикува във Фейсбук снимки, на които са заедно и пише постове, обградени от сърчица и прочие сладникави емотикони. Последният фотос, с който Мария се изфука пред феновете си, беше от родната й Стара Загора, където прекара уикенда заедно с Християн Гущеров.

[caption id="attachment_314806" align="alignright" width="300"]Мария Мария и Християн Гущеров влюбени и щастливи[/caption]

На снимката се вижда, че двамата са облечени в скъпи анцузи, а почитатели моментално изкоментираха, че Мария може и да обича Гущеров, но не се е отказала от идеята да го накара да свали няколко от излишните си килограми. "Целувката сигурно е награда, след спринта, на който го е подложила, за да отслабне", шегуват се по форумите.

Истината е, че Мария много обича да обикаля из Стара Загора с часове, като не пропуска да надникне и във всеки по-скъпарски магазин в центъра. Напоследък Християн Гущеров е неизменно до нея в обиколките й, тъй като забележките на критиците, че тотално се е отпуснал и освинил, явно го засягат дълбоко.

[caption id="attachment_314808" align="aligncenter" width="300"]Мария и Гущеров се награбиха Мария и Гущеров се награбиха[/caption]

Мария обаче не прави достатъчно, за да помогне на благоверния си да се втали. Тя хем го кара да спортува и да се движи, хем пък непрекъснато поръчва вкусни и много калорични деликатеси за трапезата им.

"Ако се замислим обаче, тези показни на Мария и чувствата й към Гущеров, изглеждат съмнителни. За никого не е тайна, че Мария е маниак на тема визия и килограми, а бившият й съпруг също беше много добре сложен. Така че не ни се вярва тя да изпитва чак такова голяма удоволствие в леглото с този мечок", коментират злите езици в столицата.