Надя, половинката на фолк изпълнителя Константин, от няколко дни място не може да си намери място! Райна и Коцето пак може да се съберат!

Тя изпаднала в шок и ужас, като научила, че любимият й ще бъде на Свети Валентин не с кого да е, а с бившото си гадже Райна.

Двамата оборотни певци били поканени от боса на пловдивски клуб да пеят точно на деня на влюбените.

Дали събирането им е номер, нарочно скроен от управителя на заведението, никой не знае. Но е факт, че и двамата приели с радост.

[caption id="attachment_306187" align="alignright" width="270"]raina i koze Райна и Коцето[/caption]

Веселбата не само обещавала да е гореща, но и с искри от явно неугаснала страст. Въпреки семейното ложе, изпълнителят на „Скитник по душа” все още не може да си намери верния пристан.

Близки до певеца твърдят, че неколкократно брачната му половинка му е поставяла ултиматум – или да спре да прескача от креват в креват и сериозно да си погледне задълженията, или развод.

Но явно да се реши на второто й е трудно. Защото дори неверен, съпругът й я залива със скъпи подаръци. Наскоро притежателят на нощен клуб в столицата си купи супер лъскаво возило спортен модел за 200 бона. Обещал е и на Надя друга, по-модерна и мощна кола.

Не е тайна, че Райна и Коцето скъсаха заради многобройните му афери. След като победи в риалито ВИП Брадър, той й обеща да се врекат във вярност на екзотичен остров. Но македонското девойче не успя да се примири със забежките на любимия си.

Разбивачът на женски сърца обаче много бързо се преориентира и си избра предвидливо съпруга, която не е от фолк средите. После им се роди и малката Марияна. Изпълнителката на „Онези три неща” така и не намери заместител на Константин.

Кой знае какво се крие в хубавата главица на обявената за най-стилната певица, щом е заявила пред близки, че ще пее с Коцето накипрена в предизвикателно облекло.

Явно „старата любов ръжда не хваща”.