Дарина Радева – дъщеря на президента Румен Радев, за пореден път разбуни духовете. В социалните мрежи се появи нейна снимка, на която се целува уста в уста със своя колежка от НАТФИЗ. Фотосът е направен за реклама на новата театрална премиера на Радева, която предстои да се състои на 9 декември в столицата. Двете с Йоана Димитрова, с която са застанали в интимната поза, са състудентки в четвърти курс в Театралната академия в класа на проф. Пенко Господинов.

През следващия уикенд ще бъде излъчен пред публика за пръв път филмът спектакъл „Сад. Игри по време на апокалипсис“ по текстове на Юкио Мишима, режисиран от скандалната актриса Касиел Ноа Ашер. В него Дарина Радева има главна роля, а цялото изминало лято тя прекара в репетиции по проекта. Постановката е финансирана от Министерството на културата.

„В един дъждовен ден група млади актьори се събират за репетиции на пиесата „Мадам дьо Сад“ от Юкио Мишима. Светът навън е обхванат от предчувствие за настъпващ апокалипсис. Епидемия? Революция? Война? Спасение или Финал на личния ни Сън, наречен Реалност? Актьорите се впускат в хипнотично изследване на страстта, порока и лицемерието в едно общество, чийто морал е дълбоко подозрителен. Постепенно личните им взаимоотношения се сливат с тези на героите от пиесата. Репетиционната се превръща в затвор, а невинните им игри – в смъртоносни. Ще има ли някога премиера на този спектакъл? Не знаем. Времето е изчезнало. Време няма“, разкрива за спектакъла Касиел Ноа Ашер, чието истинско име е Десислава Спасова.

Авангардната актриса, прочула се навремето с ролята си в постановката „Дон Жуан в ада“ на режисьора Иван Станев, в която играеше чисто гола и се облекчаваше по малка нужда пред публиката, взела под крилото си Дарина Радева още преди година. Касиел си спечелила благоразположението на президентската наследничка с коментар в нейна защита след скандала с режисьора Максим Генчев, който искаше да снима щерката на държавния глава в свой филм, но впоследствие тя отказа ролята по настояване на баща си.

„Момичето е много интересна актриса! Няма никакво значение на кого е дъщеря. Има талант. Отвратително е, че този бездарен хистерик Генчев използва името ѝ и така я превръща в център на злобно, нездравословно внимание... Аз съм гледала Дарина. Харесвам я и смятам, че ако има късмет да работи със стойностни режисьори, ще постигне много в нашата трудна професия“, коментира тогава Касиел.

Припомняме, че през 2015 г. в ефира на предаването „Търси се“ по Би Ти Ви Касиел Ноа Ашер направи скандални откровения, че е употребявала наркотици, а от зависимостта ѝ я спасил нейният колега Александър Сано. 

Не е ясно дали държавният глава Румен Радев ще удостои лично с присъствието си премиерата на скандалния спектакъл. Обичайно той винаги гледа дъщеря си от първия ред на театъра в НАТФИЗ, когато тя участва в ново представление, с изключение на предпоследната ѝ премиера на постановката „Дон Жуан се връща от война“. В нея Дарина отново е в разкрепостена роля и играе прелъстена и изоставена жена, а сценичният ѝ костюм е повече от провокативен. 22-годишната млада актриса предстои да се дипломира през май догодина. До момента имаше роли само в университетския театър, а участието ѝ в проекта на Касиел е първото извън НАТФИЗ.

ГОРЕЩО: Дъщерята на Радев се целува с...(УНИКАЛНА СНИМКА)

Дарина Радева (последната вдясно) се целува със своя състудентка

ГОРЕЩО: Дъщерята на Радев се целува с...(УНИКАЛНА СНИМКА) - Снимка 2

Режисьорката на спектакъла Касиел Ноа Ашер 

Източник: pik.bg