Новинарят Христо Калоферов винаги е държал далеч от прожекторите личния си живот

За журналиста се знае, че има син на две години, който е кръстен на неговото име, но никога не го е показван. Доскоро не бе известно и коя е жената, направила го татко.

Журналистът винаги е бил потаен, но наскоро лъснаха горещи разкрития за мистериозната му жена.Според близки до телевизионера тя се казва Мила, на 41 и е психоложка.

От публикации в социалните мрежи се знае, че се познават от преди седем години,  били в обща компания и станали приятели. С времето се сближили, открили, че имат общи интереси и се родил сина им. Според близки до двойката двамата дори са сключили брак, защото носели брачни халки.

Двамата обичали да ходят на кино и да гледат филми. Но упорито криели снимките на сина си, защото Христо Калоферов не искал да ги излага на „народната любов“.

На три години Христо Калоферов губи баща си, убит от брата на дядо си заради строеж на къща.

„Винаги съм чувствал присъствието на баща си до себе си. При всяко стъпало на кариерата си, при трудни моменти. Които са се разрешавали с лекота.Баща ми е като сянка, която ме бута нагоре. Но съм гневен, че съм го загубил толкова рано“, разкрива болката си водещия.

Майка му се жени втори път, но пастрока му залитнал по алкохола. И той избягал далеч, при баба си и дядо си, които го отгледали. Но поддържа прекрасни отношения с природената си сестра. И се  зарекъл да бъде достоен баща за малкото си момче.