В "Кухнята на Ада" определено ще стане горещо - в пряк и преносен смисъл. Ако досега "пареха" само фурните и котлоните, то сега градусите ще ударят тавана в чисто любовен план. Страстите между двама от участниците ще ескалират и ще станем свидетели на горещи погледи и докосвания.

Да, може би и вие сте уловили зараждащата се химия между Симона и Димитър, които ще стават все по-близки. Симона Манолова определено не е безразлична към Митко, който обаче повече показва чувствата си. Дали ще има и публични обяснения в любов и кога, предстои да видим, но със сигурност тази сага ще търпи развитие.

Както знаем, Симона е сред участничките, за които има най-голям брой зрителски отзиви. Повечето от потребителите откровено не я харесаха от началото, заради това, в което е превърнала лицето си от операции. Димитър обаче явно гледа с други очи на нея и доста се е възпламенил.

Не само визията на Мони е объркваща, а и начинът й на изказване. Помним как още във визитката си тя огелпи доста известни народни мъдрости, изказа се меко казано абсурдно за собствената си професия и роди още един куп щуротии.

Дали с Митака ще открие себе си, гледайте! Ще бъде интересно!

Източник: Crimesbg.com