Красавицата излезе с изказването си днес, часове след хвърлената бомба!

Красивата Моника Валериева, която от месеци наред е най-големият кошмар в живота на Николета Лозанова, разкри цялата истина за отношенията й с Валери Божинов и с бременността си. Новината за която хвърли в шок цяла България днес, разпространена от злите езици в столицата.

По думите на самата Валериева, Николета вече има повод да отдъхне с облекчение и да се откаже от замисленото "убийство" на половинката си, тъй като Моника категорично отрече да е имала взимане-даване с футболиста, пише Хотарена.нет.

monicaСлед като хубавицата се изказа твърде завоалирано за познанството й с Валери в предаването на Венета Райкова, то днес тя натърти, че с Божинов никога не е имала интимна връзка. От което клюката, че той я е забременил, отпада автоматично.

Втората новина, която Моника Валериева съобщи на всеослушание е, че всъщност тя не чака дете. "Няма как да съм бременна, при положение, че от доста време до мен няма мъж. Това физически е невъзможно, противоречи на всякакви физически и химически закони", смее се моделката.

И сподели, че темата за мъжете не е на дневен ред при нея, поне за момента. Тя се била съсредоточила главно върху професионалните си ангажименти и реализация в живота, тъй като за разлика от много други тукашни хубавици, предпочитала да си извоюва благата и удобствата съвсем сама.