Футболистът отиде по спешност и бе много притеснен

Валери Божинов бе забелязан буквално да нахлува в апартамента на съпругата си, или е по-правилно да се каже бившата си съпруга, Николета Лозанова днес следобед. Това съобщиха достоверни източници, които са видели футболиста да изскача от лъскавото си Бентли и почти тичешком да се запътва към красавицата.

След като проверихме обаче, разбрахме каква е истината. Не, Божинов далеч не е търчал при Николета, за да й се обяснява в нестихваща любов, нито да й носи китки. Напротив - той е отишъл там само заради дъщеря си Никол. И по-точно, за да се опита да я вземе.

niloПричината е, че Валери се е разтревожил за здравето на детето си, защото Николета е болна. Красавицата не успяла да се размине с гадния вирус, който повали на легло сума българи. Няколко дни обаче тя опитвала да бъде силна и да го кара на крак, което й довело някои усложнения и я повалило на легло.

Тъкмо заради това Валери отишъл в бившия им дом, но за негов късмет, Лозанова вече била взела необходимите мерки и оставила малката Никол на грижите на баба й.

Фенове на Ники и Валери не крият надеждите си футболистът и красавицата да се сдобрят точно сега, когато тя е болна и той би трябвало да се погрижи за нея. Какво обаче ще стане, никой не може да каже със сигурност...