Таен брак сключи любима музикална звезда на тийнейджърите

Само ден след като празнува личен празник, един от най-прикритите ни музиканти узакони връзката с гаджето си. Тото от СкандаУ мина под венчило с дългогодишната си приятелка Кристин.

Двамата са сключили таен брак, в столицата, но далеч от прожекторите.

Синеокият рапър умишлено избягва светската шумотевица. Дори и върлите му фенове не разбраха кога се роди сина му, а наскоро стана ясно, че е станал тати за втори път. Този път на дъщеричка.

Бившият брадър пази далеч от любопитните погледи личния си живот и определено това е много хитра и умела тактика. Опитът показва, че колкото повече известните бутат на показ личните си отношения и живот, толкова повече се парят и страдат. След като се опариха, мнозина вече следват пътя на Тото-не показват нищо от това, което се случва между стените или чаршафите им.

„Изглежда актуалната половинка на Тото наистина успя да го кротне. Тя не само му роди две деца, но музикантът не й изневерява, както го правеше с първото си гадже“, радват се аверите му.

А тези, които са присъствали на купона на младоженците Тото и Кристин доверяват, че той е бил стилен и много горещ. Освен известни инфлуенсъри, сред гостите са били и дуетната половинка на рапъра- Лъчо, заедно с фамилията си.

Борис Солтарийски и Невена пък са водели тържеството.