Симона Загорова е в трескава подготовка за избор на рокля

Единствената щерка на поп фолк иконата Глория стяга тежка сватба. Красивата певица обаче няма да минава под венчило, а става кума на близки приятели- Николета и Тихомир Чинкови.

Сватбата е през август, а изпълнителката иска да избере стилен тоалет до лятото.

Кум пък на младото семейство ще е близкия й приятел и колега Мартин. Бъдещите кумове вече гръмнали шампанско в офиса на Симона.

Щерката на Гло не издава къде ще бъде сватбената церемония, нито къде ще се вихри купонът след това. Мнозина подозират, че тежката сватба ще е ексцентрична и помпозна.

Въпреки надеждите на феновете да видят любимката си в бяла рокля, това няма да се случи. Симона Загорова имаше неуспешна връзка с Дани Милушев от Доспат, от когото е единствената й дъщеря Галина.

Майка й не одобряваше избраника й, защото бе нереализиран младеж,  а се оказа несериозен, мързелив и купонджия.

Той изцяло останал на издръжка на Глория и жена си и малко след раждането на малката двамата се разделиха. Според слуховете Дани дори изневерявал на Симона.

След раздялата Дани не спирал да купонясва в компанията на засукани мацки. А Симона дълго време не афишира връзка с мъж. В един момент я ловнаха с новото й гадже Людмил. За него се знае, че е музикант и свири в едно от любимите заведения на Мони.Но изглежда и с него нещата не са потръгнали.

Източник: Crimesbg.com