Румен Овчаров вдигна приказна сватба на щерка си Теодора!Сватба за чудо и приказ

е вдигнал Румен Овчаров в съседна Гърция, видя ексклузивно „Ретро“. Бившият енергиен министър преди дни заведе до олтара малката си дъщеря Теодора. [caption id="attachment_429421" align="alignright" width="200"]Румен Овчаров Малката щерка на Румен Овчаров се омъжи[/caption]

Щерката на политика и избраникът й Валентин се венчаха на частен плаж на полуостров Халкидики, разположен край луксозния курорт Порто Елеа. Който е любима дестинация на редица български знаменитости.

Там всяко лято отдъхват Илиана Раева и съпругът й Наско Сираков. А през миналия юни на същото място булка беше и скандалната Мис България Антония Петрова. На сватбата на дъщерята на Овчаров присъствали около 100-тина гости от България, Германия и Англия. Които пропътували над 1000 километра, за да видят размяната на халките на двамата влюбени. Церемонията, пищната вечеря и партито се случили на метри от брега на Бяло море и продължили чак до ранни зори. Бившият министър сам отвел щерка си Теодора до младоженската арка под звуците на сватбения марш, а силната емоция дори го просълзила. За веселбата се погрижил специално нает от България диджей. Който изпълнявал музикалните желания на младоженците и гостите до малките часове на нощта. Освен него с тях пътували и фотографи, които заснели всяка секунда от специалния им ден. Какво е подарил Овчаров на младото семейство, остава тайна, но предвид любовта им към пътуванията, близки до фамилията издават, че най-вероятно става дума за пътешествие. Именно на семейна екскурзия се случи и предложението за брак от Валентин към Теодора. Той паднал на колене пред любимата си на най-високия връх в Европа – Елбрус, пред очите на тъста и тъщата, които също били с тях. Румен и жена му Валя веднага дали благословията си и сега били в трепетно очакване Теодора и Валентин да ги зарадват и с внуче. Те вече са баба и дядо на две момчета, с които ги дари по-голямата им дъщеря Яна. Най-новото попълнение в семейството – малкият Йоан, се роди на 3 февруари тази година. Първият син на Яна се казва Андрей и вече кара 11-ата си година. Овчаров признава, че със съпругата му много помагат в отглеждането на внуците и често взимат при себе си децата в баровската си горска резиденция в село Саранци. Където са се установили напоследък.