Ако ви кажем името Елвира Далакова, със сигурност няма да ви говори нищо. Но ако споменем за девствената Елвира от "Ергенът", всички ще се сетят за коя мома иде реч. Елвира, която бе супер романтична и пишеше едно след друго любовни стихове за Виктор Стоянов в първия сезон на формата, беше осмивана и от зрители, и от гърлите в имението.

Причината за това беше признанието й, че е девствена и че се гордее с това, защото иска да се запази за голямата си любов. Е, посмяха се хората, насмяха се... а сега какво ли ще правят?! Защото се оказа, че девствената Елвира се омъжи, а "открехнатите" още дремят и не могат едно сериозно гадже да завъртят.

Да, Елвира Далакова ще се венчае след броени дни - сватбата е на 10 август, а шаферка ще й бъде ревливата Благовеста Бонбонова - също от формата. Елвира и половинката й Александър се сгодиха миналата година в Дубай, където тя мечтаела да отиде, а той я изненадал.

Двамата се срещнали в сайт за запознанства и си допаднали, а Алекс има и добра професия - работи в компания за изкуствен интелект. Той е от Пловдив, където вече живее и Елвира, която си е намерила работа като фризьорка на детско подстригване.

Желаем им щастие и истинска любов!

Източник: Crimesbg.com