На това му се казва бърза работа. Бившата на Димитър Рачков - Анита Димитрова става булка след три дни. Да, да, сватбата й с Ник Стемпер е насрочена за 11 април, но тя все още не иска да разкрие къде ще се състои тържеството.

Анита се фука, че новият й я глези много и постоянно й купува маркови бижута и дрехи. Дори му се карала, че пръска толкова пари, вместо да ги вложи в бизнеса, ти да видиш... В този ред на мисли Анита реши да се изчисти от миналото и разказа, че с Рачков са имали наистина чиста любов, но тя постоянно му мрънкала за пари, които иска да изкарва сама, искала да работи.

Мнозина не й вярвали, но това била истината. А колкото до запознанството им, блондито разказа, че била фенка на Рачков от години и когато се засекли на снимките на общ клип, тя първа тръгнала да настъпва към него и да го гони. Поискала му даже снимка и автограф, но после той я поканил на вечеря.

Димитрова обясни, че двамата се разделили по взаимно съгласие, заради въпроси, по които нямали еднакво мнение. Не уточни какви са, но близки до нея заявиха, че това е била темата за децата. Тя искала да има дете от Митето, но той твърдо отказвал отново да става баща на тези години.

В крайна сметка започнали неразбирателствата и се стигнало до финала на любовта им.

Източник: Crimesbg.com