Благо Георгиев не е желан от родителите на гаджето си

Гонят Джизъca от дома на Куини Алис. Футболистът Благо Георгиев не го искат за зет. Татуираният ритнитопковец не е мечтаната партия за брак от най-близките на ученичката Куини Алис. Майката и таткото на 19-годишната им наследница не искали тя да мине под венчило с плейбоя. Те не само не одобрявали играча на руския тим „Амкар Перм”, заради слабия му ангел, но и искали да разделят влюбените гълъбчета, пише HotArena.

Затова родителите на актуалната тръпка на Благо не се отделяли от малката си красавица. Аверите пък на набожния футболист се шегували, че Благо не ходи с моделката, а излиза с майката и таткото на Куини Алис.

Бащата Николай Николов дори се e превърнал в личен шофьор на семейния автомобил на момичето си и не я изпускал от очите си дори и за миг. Въпреки че Благо отрекъл слуха, че двамата с красавицата ще минават под венчило, родителите на Куини Алис не вярвали на приказките му и непрекъснато я държали на „къса сиджимка”.

[caption id="attachment_339122" align="alignright" width="300"]Благо Георгиев не го щат в дома на Куини! Благо Георгиев не го щат в дома на Куини![/caption]

Те не искали Благо официално да направи дъщеря им своя съпруга, не само заради това, че зад гърба си той вече има жена и две деца, но и поради склонността му бързо да зарязва жените и да им изневерява. А и семейството на Куини Алис било заможно и в никакъв случай гаджето на Благо не била поредната златотърсачка, която е с него само заради тлъстите му банкови сметки, разбра Kluiki.bg.

Според друга клюка обаче тримата, бащата на Куини Алис, 19-годишната абитуриентка и футболиста Благо Георгиев оглеждали луксозен апартамент в тузарски затворен комплекс. Той разполагал със закрит басейн, сауна, парна баня, зала за масажи и фитнес. Цените на тристаен апартамент в него започвали от сто и петдесет хиляди евро. Припомняме, ме футболиста остави жилището си в Горна баня на жена си Христина Витанова и майка на двете му деца – дъщеричката Йоанна и сина му Давид.

Въпреки че не успявали да се противопоставят на желанието на Куини Алис да заживее под един покрив с Благо, родителите й не били склонни двамата да се женят. Те не искали дъщеря им да бърза със сватбата и да мине под венчило с палавия футболист, за чиято слава с жените се носят легенди. Благо Георгиев също тактично не искал да пришпорва нещата, но според упорития слух той сее кротнал и е по-влюбен от всякога. Целта на футболиста била да покаже на загрижения татко на гаджето си, че може да бъде верен и че истински обича 18-годишното му съкровище.