Новият мъж на някогашната плеймейтка Златка Райкова бе представен като супер богаташ, който с лекота пръска пари по нея и я води на такива местенца по света, за които "простолюдието" не е и чувало. Да де, само дето това се оказа балон, който се спука.

Помним, че на няколко пъти Златка и Карен бяха в Дубай, само че един бегъл поглед в сайтовете за билети и почивки е достатъчен, за да ви светне, че Дубай вече се превърна в квартал на България - офертите са страшно евтини и общо взето повечето хора могат да си позволят да отидат там. Не е като да хукнеш за Мачу Пикчу примерно...

Преди часове пък Златка показа на всички къде почива в момента с малкия Благой и това не се оказа Френската Ривиера, а нашият си Созопол. Далеч сме от мисълта, че Созопол не е красив - той е прекрасен, но сме и наясно, че кифлите силиконови с възторг биха го пропуснали, ако имаше кой да ги заведе у чужбинско.

Все повече се потвърждават думите на източниците, които навремето разкриха, че Карен Хачатрян изобщо не разполага със средствата, с които се опитва да парадира. Всичко било нагласено, типично по "инфлуенсърски". А и фактът, че Райкова се къса да хвали хотела, в който са отседнали ни подсказва, че е изпросила и намаление в цената.