Легендата на родния тенис - Мануела Малеева е в несвяст, разкриха близки до нея хора, които обясниха, че най-големият й кошмар в лицето на мъж, се е завърнал.

Помним, че преди дни Мануела разказа публично пред Наталия Симеонова за бившия си приятел, който цели шест години я подлагал на психически и много тежък тормоз. Човекът очевидно е имал психологически проблеми - един вид маниак, каквито сме гледали по филмите. За жалост обаче ги има в изобилие и в реалния живот.

"Този мъж ме подведе. Тръгна от съжалението ми, от чувството ми за дълг, а после се обърна и си позволяваше да ми прави сцени и дори да ме заплашва. Той ме отдели от близките ми хора, от приятелите, от всички. И го направи по начин, какъвто само на кино може да видите - бавно, постепенно, стъпка по стъпка. Искаше ме само за него, а аз бях в доста труден емоционален период след развод, когато се запознахме и се поддадох", разказа Мануела Малеева.

Тя тъкмо сподели, че е успяла най-после да изтрие този мъж от живота си и да го напъди, когато преди часове той отново се свързал с нея - позвънил от скрит номер по телефона.

"Мануела изтръпна. Не знаем дали е разбрал за интервюто, вероятно, но й каза, че му липсва и че я обича. Това е лудост и дано да не й се закачи упорито за пореден път", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com