Диляна Попова в последните месеци си е загубила ума по Лъчезар Михайлов и само той я интересува. Ресторантьорът е влязъл до такава степен под кожата на актрисата, нашумяла с ролите си в „Love.net” и „Стъклен дом”, че тя забравя дори за собствения си син.

Попова живее с малкия Борил на центъра на София, но очевидци твърдят, че всяка вечер нейният „Нисан” не замръква на паркинга, където го паркира по принцип, а се връща чак на сутринта. Това значи само едно, че Диляна прекарва нощта у своя възлюбен.

Няма лошо една жена да се отдаде на мъжки ласки, но когато си майка, би трябвало да имаш малко по-различно поведение. Малкият Борил всяка нощ заспивал без майка си.

Детето е на 8 г., а в тази възраст децата все още имат нужда от родителите си у дома вечер. Не стига, че баща му Асен Блатечки вече не живее с тях, а сега и майка му не си спи у дома. Всичко това може да нанесе големи комплекси на момчето за цял живот.

Когато Попова мърсувала нощем с Лъчо, синът й най-често бил гледан от майка й. Именно възрастната дама е човекът, който най-много й помага за отглеждането на детето още от самото му раждане.