Страшна кукумявка с мозък, колкото аспирин, се оказа Джулиана Гани. Не, че сме я смятали за умница преди, но пластмасата вече има две деца, за които би следвало да се грижи, а тя отново мисли само за собствения си з@дник - в буквален и в преносен смисъл.

Снощи Ганито отново се похвали, че си пече силикона на екзотично местенце - този път в Кения, само че забрави да упомене откъде са парите. Оказа се, че тя и мъжът й Теодор Гецов, който е със същия умствен капацитет, са заминали да си веят байраците с пари на кредит.

И това не е първият заем за измамния лукс, който двамата се мъчат да демонстрират. "Гани все плямпаше, че е богата и че има имоти, но парите имат едно свойство - топят се като мартенски сняг, ако ги пилееш с лека ръка, а тя няма и ден работен в живота си. След като профука повечето от това, което имаше, Джулката започна да взима заеми, а сега са я погнали лихвари", разкриха близки до нея хора.

Първоначално силиконката разчитала на факта, че половинката й е ченге и лихварите няма да ги пипат, но напоследък дълговете станали много. Вместо да си гледа децата и да се грижи за бъдещето им, сега Ганата ще се чуди откъде да вземе кинти, за да не й "резнат главата" в даден момент.

Източник: Crimesbg.com