Мария го закъса много здраво. Миро Дзвера й спря кранчето, а заведенията не я искат за участия, защото в „Като две капки вода“ се чу ясно, че не може да пее и само грачи.

Най-унизителното е, че Мара звучи фалшиво дори на запис. Неотдавна тя „открадна“ хита на Теодора „Моят номер“ и чалга аудиторията я скъса от подигравки, че звучи много зле и вместо да пее, рецитира.

Отварачката за пореден път потърси „на хляба мекото“ и затова няма нито фенове, нито уважението на колегите си. Тя се завърна на сцената с кавър на песен, чийто кавър стана голям хит преди почти 15 години. Разбира се, веднага бе оплюта от всички заради лесния успех, който търси, а и защото на практика съсипа хубавата песен на Теодора.

Миньончето на родната чалга не прави подобно нещо за първи път. Преди 3 години тя отново се завърна с „кражба“ на евънгрийна на хита на Цветелина Янева „Давай, разплачи ме“.

Според запознати Мария приемала много тежко критиките, които в момента валят към нея. Тя чак сега започнала да осъзнава, че няма фенове и повечето хора я презират.

Още в „Капките“ се видя, че никой не гласува за нея. Сега пък никой не я кани по участия и не иска да слуша граченето й даже по телевизията.

Предвид факта, че мъжът й Мирослав вече не е толкова щедър към нея, поради което Мара се завърна на сцената, финансовото й оцеляване става под въпрос.

Мария се появи в чалгата през 2000 г. и за 24 години не успя да си спечели постоянни фенове, а в последните години те направо липсват. Това е така поради непоносимата й същност, според която всичко е пари и трябва да се живее само за материалните облаги.

Браковете й го доказват. Християн Гущеров и Мирослав Соколов за нищо не стават, но тъй като по някакво стечение на обстоятелствата разполагат с пари, тя им се натресе сексуално, давайки отвратителен пример на дъщеря си Марая.

Източник: Crimesbg.com