Поли Недкова е една от младите актриси, журналистки и ко-водещи у нас, които вървят нагоре в кариерата си и съответно от тях се очаква да са така и в личен аспект. При нея обаче нещата са по-различни.

Поли е завършила 4 ЕГ „Фредерик Жулио Кюри“ във Варна, която е една от най-престижните гимназии в морската ни столица. Там е научила до съвършенство испанския език, който ползва в работата си и до днес.

Недкова има завършени и двете театрални школи във Варна и работи в „Стоян Бъчваров“ в града. Макар да е родом от Габрово, израства в най-големия ни морски град, където получава солидно образование и професионална квалификация.

Въпреки всичко това обаче, когато нагонът се обади, човек не може да слуша нищо друго. Уважавана и образована млада дама като Поли Недкова има сексуална афера с мъж, който цяла България видя, че не притежава нито богат умствен капацитет, нито е успял в живота по какъвто и да е начин.

Става въпрос за Виктор Стоянов, който изигра Ергенът в първия сезон на предаването у нас. Поли се срамува да афишира тази връзка и я държи в тайна.

Очевидно ко-водещата в „Преди обед“ обръща внимание само на торба мускули, що се отнася до мъжете. Друг отговор няма на въпроса как така елементарният Виктор я е вкарал в леглото си.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com