Вече стана традиция „Пиленцата от Монако“ да стават за пълен резил. И за най-наивните стана ясно, че животът, който демонстрират, няма нищо общо с реалността.

Поредното доказателство лъсна само преди дни. Боби Манекена и Нина Димитрова, които уж живеят в лукс в Монте Карло, явно нямат пари за вода и се молят градската чешма да не бъде спряна, че иначе жадни ще останат. Двамата бяха уловени как пият вода от чешма, при това по доста просташки начин, показвайки истинската си същност.

Една бутилка минерална вода от магазина струва около 1 лв. Лев, който на „Пиленцата“ им се свиди, но иначе ходели по лъскави заведения в Монако и харчели луди пари.

По действията и поведението на двамата можем да съдим, че те не са просто измамници, а вече говорим за психично болни хора. Самите те са започнали да вярват в лъжите си. Всички специалисти твърдят, че това може да се случи при по-неуравновесени и нестабилни психически хора

Борислав изглежда точно като такъв. Сам си е измислил прякора Манекена, за да се прави на баровец, а в същото време не спазва елементарен режим на хранене. Шкембето, което виси от него, не е от много разходки из Монте Карло, по-скоро от бира и пържени картофи.

Нина пък се има за красавица, а всъщност прилича на избягала от някой тубдиспансер. Тя прехвърли 30-те, а все още не може да готви, но не защото може да си позволи ресторанти, а защото я мързи да се научи. Затова с Боби набиват хамургери и пици вкъщи, за да могат навън да си поръчат нещо уж изтънчено, но оскъдно като размер, за да не хабят много пари. Така се симулира, че си богат.

Тези хора, които нямат пари за вода, са най-страшното, което може да се случи на България. Те са пример за това какъв не бива да бъде един българин. Правят се на богати, а живеят в две стаи със скъсани мебели в Пловдив. Не искат деца, за да не им се развали измислената приказка. Хубавото е, че повечето хора им се смеят, вместо да им се възхищават. Докато е така, надежда за България има.

Източник: Crimesbg.com