Маестрото коли и беси в „Шоуто на Слави”

Маестрото или както е истинското име на музиканта Евгени Димитров буквално е иззел всички функции на Дългия от шоуто му. По-скоро Слави Трифонов сам му е предоставил правата и ангажиментите по предаването си. Евгени Димитров е човека оркестър в предаването и Слави му е делегирал всички права.

Защото работи много и гологлавия шоумен се страхува да не го изгуби, той му се е доверил изцяло и сляпо му е предал почти всичко да управлява. Музикантът затова се е разпищолил от няколко месеца. Той коли и беси, и от него треперят всичмки. Той дори навиквал и шефа си, ако нещо сгафил, пише Пик.

Слави Трифонов доброволно му издал всички функции по структурирането на предаването. Шоуменът идвал в последния момент, прочитал каквото трябва за снимките и бързал да си тръгне. Дори надве- натри хвърля око на сценария ,за който последна дума имали Иво Сиромахов и пак Маестрото, недоволстват хора от екипа му, разбра и Kluiki.bg.

[caption id="attachment_335649" align="alignright" width="260"]Слави Трифонов се "предаде" на Маестрото Слави Трифонов се "предаде" на Маестрото[/caption]

Евгени Димитров се разпореждал не само за шоуто всяка вечер, но и на другите проекти на Дългия. Неговата дума тежала при „Гласът на Балгария”, а и сега за предстоящото шоу „България търси талант”.

Пианистът получил и всички правомощия и детайли около наемането на залата и предстоящия концерт в зала „Армеец”.Никой не смеел и да гъкне срещу пианиста, който от двадесет години е дясната ръка на Дългия. Той му знаел и всички бизнес дела и проекти на шефа си.

За него нямало почивен ден, нито отпуска и това му давало преднина пред останалите, а и да не се кахъри за работното си място. Лидерската позииця на Маестрото буквално взривявала Георги Милчев- Годжи. Той си мислел, че е по-близък приятел със Слави Трифонов и е доверения му човек.

Сега не само трябвало да се примирява с подчинената си позиция, но и да търпи командите на Маестрото. Съперничеството между двамата било още от младежките им години. Годжи започнал вече да се страхува Маестрото да не го изрита и от шоуто, заради старата им вражда.