Вихра Петрова посрещна празниците здрава (за щастие), с щерка си Ава и близките хора, но едно нещо я накара да помръкне и да се почувства наранена. И това дойде от мъжа, който разби живота й преди години - Иван Христов. Знаем, че продуцентът се ожени за Вихра, когато дъщеря им вече беше пораснала, а съвсем скоро след сватбата я заряза, влюбвайки се в Ирина Тенчева.

Иван Христов не само се разведе със съпругата си, но и пред цяла България обяви, че никога не я е обичал и не е изпитвал радост дори по време на венчавката им. Удар, който съкруши Петрова. Но тя се надяваше, че аферата му с Тенчева ще е от ден до пладне и дори да не се върне при нея, няма да е щастлив с Ирина.

Години след развода: Иван Христов отново нарани Вихра Петрова и то на празниците! (СНИМКИ)

Е, оттогава минаха години, но Иван и Ирина са заедно. И не само това, а показват, че се обичат до полуда. Именно поредното доказателство за тази любов, навръх Коледа, натъжи Вихра, която все още няма мъж до себе си.

Ирина и Иван се снимаха гушнати и щастливи, а Петрова си кукува сама и кой знае защо не може да свърти мъж. Потребители в нета коментираха точно това около постовете на Тенчева, а Вихра, разбира се, няма как да се е почувствала доволна. Дано и тя успее да срещне любовта, желаят й хората.