Ива Екимова продължава да мисли за Дими от "Сленг", въпреки че смъртта ги раздели!

Цели 6 години след трагичната гибел на Дими от "Сленг", жена лу Ива Екимова се реши на един трогателен жест в негова памет. Тя си направи своята първа татуировка, което сподели във Фейсбук вчера, видя Kliuki.bg. Телевизионната водеща категорично отказва да разкрие какъв е смисълът на татуса й, твърдейки че го прави от суеверие. Всъщност обаче истината е по-различна и тя е свързана с покойния й съпруг Димитър. Близки до Ива твърдят, че татуировката е някакво послание към него в Отвъдното. Тя се намира на лявата й ръка, близо до китката.

[caption id="attachment_325284" align="aligncenter" width="300"]Ива Екимова с трогателен жест към покойния на Дими от "Сленг" Ива Екимова с трогателен жест към покойния Дими от "Сленг"[/caption]

Ива Екимова неведнъж е споделяла, че Дими от "Сленг" е голямата любов на живота й. Въпреки че в момента живее с негов приятел, чаровната блондинка никога не е криела кой мъж е номер едно за нея. Тя по принцип е от хората, които много вярват в отвъдния свят и всичко свързано с душевния път. Затова може би татуировката й в памет на Дими е логична. Ива вярва, че те все още са свързани по някакъв начин чрез душите си, което е наистина трогателно.