Година след смъртта на Денис Теофиков скандалите не стихват

Талантливият поп фолк изпълнител си отиде от този свят едва на 21. Според последните разкрития на фаталния ден- 24 октомври, когато полетя от 7-ия етаж, Денис бил напълно спокоен. В белите му дробове патоанатомите не откриват кръв, което показва, че не е бил уплашен. А това отрича версията, че е бил бутнат от балкона, какъвто слух се въртеше около неговата кончина.

В тази връзка остава мълвата „склоняване към самоубийство“, около която се въртят и свидетелските показания.

В кръвта на младия изпълнител не са открити и наркотици, но лошата новина е, че не се е съпротивлявал. Във фаталната дата той получил паник атаки, свидетелстват още разкрития около изненадващата му смърт.

Въпреки че се твърдеше, че Денис потърсил помощта на ходжа, за да се избави от демоните, това не се потвърди. На погребението го е опял евангелистки пастор, който му помогнал в духовните лутания.

Колежката му Кали, която силно скърби за талантливия младеж, е убедена, че той сам не си е сложил край на живота.

„За мене и за много хора Денис ще си остане жив. Системата го уби, музикалния пазар. Той наложи елементарното, комерсиалното. Стойностните и сложни неща се възприемат трудно, не стават хит. За съжаление Денис също бе принуден да влезе в матрицата, но той бе чувствително дете. Не мисля, че неговия край е свързан с личния му избор“, категорична е Кали.Галин също е категоричен, че Денис не си е посегнал сам на живота.