Златка Райкова разказа нещо уникално смешно и развесели Къщата

[caption id="attachment_302614" align="alignright" width="300"]Zlatka-razsmia-Kastata Златка Райкова взриви от смях Къщата на Биг Брадър[/caption]

В Биг Брадър понякога е много скучно, защото участниците нямат досег до никакви забавления от външния свят. Ето защо някои от тях си убиват времето в забавни среднощни разговори. В един такъв Златка Райкова разсмя всички. Тя разказа история за годеж, която ще ви шокира.

Злати е получила информация не от първоизточника, а от негови познати. Въпросният мъж е предложил брак на половинката си в колата. Бил е облечен в костюм и е изрекъл много мили думи, с които се е надявал да чуе "Да" от своята любима. В този миг обаче на нея и призлява, като и се дохожда до тоалетната. Дамата веднага се отскубва от автомобила, без да отговори, но голямата нужда била толкова наложителна, че се принудила да я свърши в храстите точно до колата.

Така една прекрасна годежна нощ се е превърнала в доста неловко у неудобно събитие. Златка Райкове се закле, че историята е напълно достоверна. Жалко, че всякаква романтика е умряла. Злати не знае продължението и дали се е стигнало до сватба. Дано все пак да са се получили нещата, защото такъв годеж се помни цял живот.