Люис Хамилтън най-после успя да постигне голямата си цел! Той направи годеж с прелестната Никол Шерцингер и зарадва света, защото вече всички виждахме как клетият пилот отново бива зарязан! Красавицата най-накрая се съгласи да вдигне сватба с Хамилтън!

От поредна раздяла до годеж. Така се получи със звездната двойка, съчетаваща в себе си пилот от Формула 1 и поп певица. Никол Шерцингер най-после каза "ДА" на своя възлюбен Люис Хамилтън, научи Kliuki.bg. Романтиката е била налице. Мястото не е известно, но със сигурност пилотът е паднал на едно коляно, съобщават британски медии. Той винаги си е падал романтик, споделят близки до пилота, затова никак не е чудно, че се е опитал всичко да бъде перфектно.

[caption id="attachment_310330" align="alignright" width="298"]Luis-Scherzinger Хамилтън и Никол в звезден годеж[/caption]

Люис Хамилтън опита годеж с Никол няколко пъти, но все удряше на камък. Певицата непрекъснато му отказваше, докато накрая склони. Последното предложение на пилота дойде навръх Свети Валентин, но това не спря Шерцингер да унизи своя възлюбен с отказ. Повечето чужди издания считат, че тогава красавицата го направи с цел отмъщение, наказвайки Люис за предишни провинения.

Сега обаче звездният годеж вече е факт. Интересно нещо е съдбата. Само преди половин година двете звезди бяха разделени и страдаха неимоверно, а сега вече готвят сватба. Тя ще се състои през август, понеже тогава и двамата са по-свободни откъм ангажименти.

Никол прави голяма жертва, защото се е съгласила да живее с Хамилтън в Швейцария. За пилота не е проблем къде ще живее, понеже така или иначе трябва да обикаля света като част от Формула 1. Певицата обаче ще трябва да понамали участията си извън Европа, ако иска да има пълноценен брак и да се вижда със съпруга си. Веднъж вече двамата се разделиха точно по тази причина. Едва ли ще го допуснат и като женени.