Андрей Арнаудов не само не е предложил годеж на Бориса Тютюнджиева, но неочаквано за всички я унизи!

Прословутият годеж на Андрей Арнаудов и Бориса Тютюнджиева, който се спрягаше да се е състоял по време на почивката им на остров Мавриций, се оказа огромна лъжа. Продуцентът не само не е подарявал пръстен на Бориса Тютюнджиева, но неочаквано за всички я унизи. Това разкриха близки до опосума източници.

Оказа се, че Андрей Арнаудов категорично забранил на Бориса да говори за връзката си с него, камо ли да публикува техни общи снимки, където и да било. Всъщност това е самата истина, тъй като до момента хубавицата действително никога не си е позволявала да качи дори една единствена снимка с Андрей в профила си във Фейсбук, макар да качва други фотоси на килограм.

[caption id="attachment_336902" align="alignright" width="300"]Андрей Арнаудов Андрей Арнаудов очевидно само се забавлява с Бориса Тютюнджиева[/caption]

"Как ви се струва това?! Двамата хем са заедно и всички знаят за връзката им, хем Андрей сякаш се срамува да се покаже с нея. А сега, когато официално й забрани да публикува снимки от почивката им, Бориса истински се ядоса. Права е, защото това си е чисто унижение за нея", коментират близки до Андрей Арнаудов. Постъпката на опосума обаче говори сама по себе си.

Първо - от какво или от кого ще се крие Андрей, след като двамата с Бориса Тютюнджиева са свободни, необвързани и нямат деца?! Второ - така или иначе те признаха за връзката си преди месеци в свои интервюта, което напълно обезсмисля решението на Андрей Арнаудов да се крие от снимките.

[caption id="attachment_336903" align="aligncenter" width="300"]Бясна от забраната на Андрей, Бориса му отмъсти като се снима до колата му Бясна от забраната на Андрей, Бориса му отмъсти като се снима до колата му[/caption]

"Има само една причина мъж да постъпи по този начин и тя е ако не възнамерява да предприеме наистина сериозна крачка с дадена жена. Няма друго обяснение, освен това, че Андрей е хлътнал по Бориса, но нищо повече - не вижда в нейно лице жената, с която да остарее и която да стане майка на децата му", убедени са източници, близки до продуцента.

Сякаш, за да му направи напук обаче и да отмъсти за унижението си пред всички, Бориса Тютюнджиева отново се щракна в селфи фотос, на който уж "случайно" е заснела бялото БМВ на Андрей Арнаудов.

Какво ли ще последва оттук нататък и дали на Андрей вече няма да му писне дотам, че да си намери друга тръпка, а Бориса да натири в девета глуха, тепърва предстои да разберем.