Дани Петканов отврати всички с постъпката си

Лудия репортер гази правилата за движение и минава на червено. Бдителни папараци засякоха черния джип на бившия репортер как минава на червено.

Преди това обаче Даниел Петканов отврати с постъпката си. Той старателно и надълбоко зашари в носа си, но без носна кърпичка, а с пръст. Така се забърка в него, като някои се притесниха да не повреди реконструирания си обонятелен орган. Както знаем, преди да се раздели окончателно със съпругата си Алекс Богданска, двамата си оперираха носовете в елитна турска клиника и то на аванта.

„Изобщо да не страдаш за този мъж, Алекс! Той няма никакви маниери и добро поведение. Може ли така просташки да си чопли носа, като знае, че може да го щракнат, нали все пак е известен?Той не те заслужава“, са част от коментарите в мрежата, заради скандалните снимки на бившия й мъж.

Както знаем, Алекс Багданска и Дани Петканов се разведоха. Двамата бяха заедно четири години, като от съжителството си имат един син. Това бе шок за моделката, която се надяваше двойката да има още едно дете. Като причина за раздялата Лудия репортер посочи, че жена му го юркала доста, искала той да е по-амбициозен и  креативен, а това го изтощило и довело до окончателната им раздяла. След развода Дани хукна по жени, като „побеснял бик“, а бившата му половинка дори стигна до психиатър.