Колко ниско може да падне една жена и има ли дъно, което да достигнеш, или можеш да "дълбаеш" още и още, и още... Това се питат познати на миската Славена Вътова, която от години се е прочула като "платена държанка на богати мъже". Че Славенчето се раздава в с@кса за пари и при това го прави умело, е ясно. Не е ясно как мъжът й продължава да я търпи...

Знаем, че тя е женена и има две дъщери от Юлиян Цолов, който работеше на Уолстрийт, но се оказа измамник с десетки дела за далавери. След като му запорираха сметките и жилището, бюджетът на семейството рязко се сви. А Славена се видя в чудо.

Гнусно!! Олигарх "разпори" Славена Вътова срещу нов джип, който обаче е на негово име! (подробности + СНИМКИ)

Тя и преди е слагала огромни рога на мъжа си и дори напусна за кратко него и децата им, за да се настани при любовника си Слави Василев преди няколко лета. Онзи обаче й се насити бързо, изрита я, а тя се върна като "препикано мушкато" при Цолов.

Техни познати са уверени, че той я търпи само заради децата си, които обожавал. Но колко още ще търпи, при все, че Вътова се изфука с джип за 300 бона тези дни?! Да, возилото е тузарско и очевидно не е закупено с парите, които тя и семейството й в момента нямат.

Източници разкриха, че Славена е "оправила" подобаващо столичен олигарх, който й харизал возилото срещу доста разкрепостени ласки и дори извр@щения, които поискал от Вътова. Проблемът обаче е там, че колата не била на нейно име, така че щом на онзи му писне, любовницата му ще трябва да проходи пеша.

Източник: Уикенд и Crimesbg.com