Златка Райкова – Хатчатрян се доказа като изключително гнусна жена, която не държи на хигиената. Ако не беше такава, никога нямаше да й хрумне да пробутва на друга дама използвано бельо.

Именно това стори някогашната Мис Плеймейт. Блондинката продаде спално бельо, което е носила, за 129 лв. То се състои от бюстие и боксерки.

Най-гнусното е, че този комплект Златка го е носила на голо и сега друга жена ще го носи. Задницата й, интимните й части и всичко останало се е докосвало до бельото, което е накарало новата собственица да изпадне в ужас.

Когато закупила бельото, тя не знаела, че то е носено. Райкова я лъжела, че никога не го е обличала. По-късно обаче узнала истината, след като видяла, че материята е доста разтеглена, а етикетът е смачкан – точно като при много дрехи втора употреба. Освен това още при предаването съмнението се зародило, защото комплектът не бил изпратен в запечатан плик, както е при новите дрехи, или поне при тези, които не са били ползвани.

Новата собственица се страхувала да не хване някоя срамна болест от боксерките, тъй като за всички е ясно, че Златка е развратница, която е правила купища секс. Най-лошото е, че тя не си пада по кондомите и често го прави на голо, което засилва възможността за нещо опасно по бельото.

„Кой знае колко мъжки телесни течности са се излели тук, не трябваше да ги обувам“, вайкала се клетата жена.

Златка пък се прави на много заможна, уж тя издържала преди Благо Джизъса, че и децата му, а разпродава като луда вещите си. Макар да ги представя за оригинални, повече от ясно е, че са ментета. Според слуховете Райкова е затънала в дългове заради сватбата с Карен и сега се опитва да ги заличи.

Източник: Crimesbg.com