Слави Трифонов се вбеси и обвини музикантите, че се били разпасали!

Слави Трифонов показа чепатия си нрав още в началото на поредния сезон на "Шоуто на Слави", когато изля гнева си срещу музикантите. Той обвини Ку-ку бенд, че отпуската им е повлияла зле и се били разпасали. На което всички гледаха втрещени с ококорени очи.

Най-дългата тирада на Слави Трифонов бе насочена към най-младият мъж в бенда Борис Солтарийски, който е и младоженик. Припомняме, че наскоро Борис Солтарийски сключи брак с атрактивната Аделина Димитрова, която е и бременна с първото им дете.

[caption id="attachment_324952" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов постави Борис Солтарийски под открит огън[/caption]

Без да изпитва и капка угризение, че не отиде на сватбата им, въпреки че беше поканен и то с почести, Слави Трифонов обвини Борис Солтарийски в разхайтване и немарливост в работата, което можело да се дължи на сватбата му.

"Ти сериозно ли го направи, бе?! Ожени ли се?! А мога ли да знам защо аз научавам при свършен факт за тая новина и защо не пита може ли да се жениш, или не?! И за коя точно се ожени?", направи се на ударен Слави Трифонов, докато Борис Солтарийски първоначално не очакваше такава реакция, но после премина в неговия тон.

"Аделина се казва. Досега ми беше годеница, ама вече ми е съпруга. Ти може да не знаеш, но останалите са наясно. Краси Радков дори ми стана кум, пък аз съм му кумец", похвали се Борис Солтарийски, горд от прелестната си жена и бъдещо отроче.

На което, вместо поздрав и пожелание, Слави Трифонов в типичния си стил отвърна, че след като от бенда вече са започнали и да се женят, работата не отива на добре, а "командата е станала твърде разпасана".

"Вместо да ръси бисери и да дава акъли, май е крайно време и Слави да вземе да се бракосъчетае, че да се кротне малко. Ама току-виж бракът му подействал зле и стане още по-заядлив", кръстят се с усмивка колегите му от "Шоуто на Слави".