Глория иска второ дете и се е заела сериозно с този въпрос, Симона Загорова обаче не одобрява!

Последната новина, свързана с Глория, е стремежът на певицата да стане отново майка. Примата на родния попфолк се е заела много сериозно с тази своя задача и от няколко дни се бори устремено към нейното постигане. Щастливецът е сръбски композитор, който е с 3 години по-млад от любимата си. Той обаче все още няма деца и затова Глория прави всичко възможно да го ощастливи. Двамата изобщо не излизали от апартамента на фолк дивата и по цял ден се опитвали да сътворят най-големия дар на любовта.

[caption id="attachment_326376" align="alignright" width="300"]Глория забременява до дни Глория забременява до дни[/caption]

Симона Загорова обаче не желаела изобщо да има брат или сестра, научи Kliuki.bg. Девойката дори била бясна и възмутена, че собствената й майка прави подобни неща в дома им. Често през нощта Мони чувала радостните възгласи на влюбената двойка, което не е приятно за нито едно дете. Младото момиче смятало, че времето на майка й да забременява било изтекло отдавна и затова не одобрявало действията на Глория.

Певицата обаче е лудо влюбена и нищо не може да я разубеди да не забременява, твърдят запознати. Нещо повече. Глория била на мнение, че едно ново бебе ще я подмлади и ще сплоти връзката й с любимия мъж. За второто е сигурно, но за другото не е ясно. Все пак обаче повечето познати на фолк дивата я подкрепят, дори й се възхищават, тъй като не е лесно на 41 години да се решиш на подобна стъпка и единствено много разкрепостен човек би го сторил.

Глория е точно такъв тип човек. Тя никога не се е нуждаела от одобрението на хората. Певицата се разведе с Илия Загоров в момент, в който нямаше друг мъж, но не се чувстваше щастлива с него. Тогава даже семейството й не одобряваше това, но Глория следваше собственото си щастие. Затова сега и Симона Загорова ще трябва да се примири.