Глория и Добромир Добрев изглеждат все по-влюбени, но явно певицата само се прави на изискана и елегантна, а всъщност под тази обвивка се крие жена, израснала в село Две могили. Макар да е родена в Русе, Гло е прекарала по голямата част от детството си на село.

Затова не е чудно, че си е харесала селяндур за любовник. Добри се оказа с възпитание нула, след като бе забелязан в изискан ресторант по потник.

Младият жребец на Глория обядвал с майка си, но бил облечен само по потник и от него се виждали сумати татуировки. Гледка, типична за някоя мутра от средата на 90-те години на миналия век, но в момента е 2023 г. и изглежда нелепо.

Глория обаче има опит с мутрите и селяндурите, така че нищо странно няма. Както е добре известно, тя дълго време топлеше леглото на Георги Илиев, преди да го разстрелят през 2005 г. насред Слънчев бряг.

Певицата е била и преди с мъже със селяндурски манталитет. Бившият й съпруг Илия Загоров е именно такъв. Той също се размотаваше по заведенията по потник на млади години.

Едно е да си народен човек, съвсем друго е да си селяндур, но явно Глория си пада по такъв тип мъже. Сега тя се облича елегантно, но имаше време, когато цяла България й се подиграваше за дългите рокли, които носеше.

Източник: Crimesbg.com, Уикенд