Звездата на поп фолка – Глория се е събрала с младото си гадже Добромир.

 

След като неотдавна певицата изтри всички снимки на мускулестия левент от социалната мрежа, се появи мълвата, че са се разделили. Дори и да се е случило нещо такова, то очевидно е било за кратко.

Към днешна дата певицата и значително по-младият от нея мачо, отново са заедно.

 

Глория се събра с младото гадже

През почивните дни те бяха засечени да се разхождат в популярен комплекс, близо до София. С тях била и внучката на певицата – 2-годишната Галина, която носи името й. През това време Симона Загорова била в Испания с приятелки.

 

Примата на поп фолка заложила на спортно облекло – черен клин, късо яке и удобни маратонки, а косата й била захваната с шнола. Разбира се по стара традиция криела лицето си с огромни слънчеви очила.

 

Възлюбеният й пък бил заложил на бял суитшърт на известна марка, съчетан с тъмни дънки. Непрекъснато припкал около Глория, проявявайки търпение и разбиране към ролята й на грижовна баба.

 

Докато малката Галина се спускала по пързалката, Глория и Добромир подвили крак за малко на близката пейка. Възлюбеният й се възползва от ситуацията и положи ръка върху рамото на певицата. Малко по-късно обаче се намуси, след като бе оставен сам от нея, за да нагледа внучка си.

 

Преди време Глория разкри в интервю за сръбска телевизия, че сегашният й приятел я ухажвал цели 5 години. Макар да не е „толкова лесна“ му дала възможността да се докосне до нея. не крие, че той също проявява голямо търпение и се надява да оцени дадения му шанс.

 

При все, че тази година Глория ще чукне 50, самочувствието й остава непоклатимо. В последно време е започнала да открехва завесата на личния си живот, след като след развода й с Илия Загоров, не се бе показвала с друг мъж. В светските среди се знае, че години наред е била официална любовница на покойния висаджийски бос Георги Илиев, а след това на милионера оръжеен търговец Николай Гигов.

Източник: Уикенд