Глория възнамерява да не щади щерка си след дипломирането й

[caption id="attachment_341693" align="alignright" width="300"]Глория не щади Симона Загорова и я праща да работи веднага след дипломирането й Глория не щади Симона Загорова и я праща да работи веднага след дипломирането й[/caption]

Симона Загорова вече завърши средното си образование, а с това отговорностите стават доста големи. За разлика от много млади хора, които продължават да бъдат издържани от родителите си в продължение на години след навършването на пълнолетие, Мони няма да получи тази подкрепа. Глория е решила да пусне щерка си в реалността час по-скоро.

С финансирането от нейна страна е свършено. Макар че Симона ще стане студентка през есента, майка й нямала намерение да продължава да я издържа и съвсем директно й е съобщила, че оттук нататък девойката трябвало сама да си вади парите.

"Аз бях дотук, вече сама ще си изкарваш прехраната. Пълнолетна си и за твое добро ще е да почнеш работа. Ще ти помогна да го сториш, но пари от мен вече няма да получаваш." - заявила Глория на Симона.

Младото момиче все пак е получило подкрепата на майка си и се очаква през лятото да подпише първия си професионален договор, който най-вероятно ще бъде с компания "Пайнер". Междувременно Загорова вече започва да работи, тъй като следващата събота има участие в пиано бар "Брага", където хонорарът й ще бъде доста висок.

Kliuki.bg припомня, че Симона имаше желание да учи в чужбина, но любовта й към Симеон Данев я остави в България. Тя ще запише висше в Консерваторията, където ще продължи да изучава усилено поп и джаз пеене, както правеше в музикалното училище в София.

Симона Загорова обаче не харесвала особено стила музика на майка си и се очаква да опита да пробие в друга музикална област, макар там да е доста по-трудно. Както е известно, "Пайнер" продуцира и изпълнители от друг стил музика, но приходите от тях не са много големи. Симона Загорова ще се надява да промени тази тенденция. С подкрепата на Глория това би могло да се случи.