Глория продължава да живее заедно с младия си любовник Добромир, който е с поне 15 години по-млад от нея. Певицата често го придружава на различни събития и тържества, а през зимата двамата дори отидоха на екзотична ваканция в Доминикана.

 

Въпреки честите си кавги и раздели, които са се случвали поне 3 пъти до сега, Глория е особено доволна от способностите му в спалнята. Тя е споделяла пред приятелките си, че Добромир е доста надарен и се наслаждава на безкрайния му сексуален апетит. Те се занимават със секс всеки ден, дори по два пъти - сутрин и вечер.

 

"Да, не съм сама. Ако е писано да има човек до мен за по-дълго време, ще се случи! Имаше едно момче, което 5 години ме ухажваше. Не е толкова елементарно и лесно да се стигне до мен. Дадох шанс и сега ще видим какво ще се случи. Няма да му е лесно! ", сподели неотдавна Глория в интервю за сръбската телевизия "DMsat".

 

За Добромир в светските кръгове е известно, че преди години работел като охрана и шофьор на Алисия, а според сплетните е имал любовни романси както с фолк певицата Татяна, така и с Мисис България 2017 Мери Вачева.

Източник: Уикенд