Вярно е, че Глория си хвана не по-младо, а много по-младо гадже в лицето на Добромир Добрев, но започна яко да предобря работите с него. Примата на чалгата, която вече мнозина бъзикат заради постоянните демонстрации на любов в мрежата, се е залепила за младока като дъвка и отлепяне няма.

Баба Гло забрави дори внучка си, покрай отдадеността си към Добрев и не се отделя от него. Преди дни мъжкарчето зае челна позиция на празничната й коледна трапеза, а след това тя пак е неотлъчно до него. И пуска фото след фото.

Явно русенката я тресе яка ревност и се бои да не би Добромир да погледне встрани. А и сега, понеже се прочу покрай нея, много млади мацки с радост биха го прилапали.

Близки до певицата признават, че такава не са я виждали никога. Винаги досега тя е държала мъжете в живота си някак на втори план, като с приоритет са били семейството и работата й. Откакто е с Добромир обаче, Глория е неузнаваема и буквално обсебена.

"Прекалено е. Едно е да си влюбена в мъж, съвсем друго е да му виснеш на врата и да не го пуснеш и до магазина да отиде сам. Не се ли сеща, че това бързо ще му омръзне, пък ако ще и да не беше Глория, а Мадона?!", коментират източниците.