Безумно щастие обхвана Глория, която най-сетне получи така жадуваните от всяка жена думи - "Обичам те", изречени от мъжа на сърцето й. За Гло това, разбира се, е Добри, с когото са заедно вече доста месеци, но досега поне той не бързаше с излиянията. Според мнозина това е за предпочитане, защото е лесно да чуеш двете думички, казани просто ей така, без смисъл.

Явно Добромир Добрев е усетил, че моментът е назрял и се обясни на Глория, при това публично. Под нейна снимка в нета, той за първи път се престраши да напише "Обичам те" на английски, а досега поставяше само любовни емотикончета.

Очевидно е, че връзката на певицата с младока е в апогея си и няма да се учудим ако той й предложи и брак, а тя приеме. Знаем, че Гло не се е омъжвала след брака си с Илия Загоров, от който е Симона Загорова, но пък и не сме я виждали така яко хлътнала.

Може би дори колкото повече в мрежата обсъждат и плюят връзката й с Добри, толкова повече двамата се разпалват в чувствата си. Както сме наясно, разликата в годините им е повече от десет. Глория ще стане на 50 съвсем скоро, а Добрев е още на 36.

Според мнозина, такава огромна разлика и то в плюс за жената, е гибел за всяка любов, защото в един момент мъжът си е мъж и ще потърси по-младичко. Но знае ли се... времето ще покаже как ще се развият отношенията при тях.