Глория се оказа номер едно в България по финансови облаги от участия, даже Слави Трифонов не може да достигне фолк дивата

Най-скъпоплатената известна личност у нас, що се касае до участия по заведения, е поп-фолк певицата Глория. Тя взимала по цели 40 хил. евро, пише Skandalno.net. Тлъстият си хонорар Глория сама си го е издействала през годините и вече отказвала да се появява където и да било без тази сума.

След красивата Глория се нарежда Слави Трифонов. Макар да е втори в тази класация, шоуменът не може и да си мечтае за първото място, защото сумата, която прибира, е 40 хиляди, но лева. Дългия отдавна има самочувствието на най-популярната светска личност у нас и това му дава силите да изцежда докрай бизнесмените, ако те желаят да докарат неговия екип в заведението си.

[caption id="attachment_313507" align="alignright" width="300"]Глория се оказа по скъпа и от Слави, взима двойно на участия Глория се оказа по-скъпа и от Слави, взима двойно на участия[/caption]

Трябва да се отбележи обаче, че тези огромни суми не отиват само и единствено в джоба на Глория или Слави. Те се изплащат от собствениците на заведенията на целия екип, който е гостувал. В случая на Трифонов огромен хонорар би трябвало да получи и всеки един член на Ку-ку бенд. За Глория пък на всяко участие се грижат гримьори, фризьори и още много хора, без които тя не може и на които трябва да се плати.

Интересното е, че хонорарът както при Слави, така и при Глория върви един и същ, независимо дали става въпрос за цял коцерт или просто поява на сцената за час-два в столично заведение, научи Kliuki.bg. Така процедират повечето звезди в България.

Все пак е донякъде странно, че Глория надви Слави в най-скъпата битка, казано буквално. Дългия се бие в гърдите като най-известния и преуспял бизнесмен у нас, но една певица го постави на място, при това с двойно повече пари.