В италианската романтика се потопиха Глория и младото й гадже. Дестинацията е предпочитана за много влюбени двойки. Кадри с разкошна гледка към Амалфийското крайбрежие споделиха двамата по отделно в Инстаграм. Фотосите са направени по едно и също време на едно и също място, но влюбените не афишират, че са заедно.

Изпълнителката написа, че благодари за многобройните срещи с фенове през изминалото лято и казва, че е време да захвърли високите токчета. Първият коментар беше от Добри, който й изпрати сърце.

Ледената кралица на поп фолка трудно попада в капана на любовта, но от известно време е много влюбена и то в мъж, който е доста по-млад от нея. Тя е известна с предпочитанията към  младежи с тела на Аполон. Бяха тръгнали слухове, че Гло е зарязала Добри, понеже намерила в телефона му чатове с други жени. Въпреки това двамата продължават да пътуват заедно.

Майката на Добрев  била крайно недоволна от тяхната връзка. Тя била убедена, че певицата използва сина й, за да се чувства по-млада.  Двете са почти на една възраст, като фолк дивата е дори по-голяма. Но факт, любовта не пита.  

Източник: hotnews.bg