Примата на попфолка е сред най-големите любови на Слави Трифонов. Двамата са били влюбени преди време, но са успели да го запазят в тайна.

Любовта им пламва в началото 2007 г., когато Слави е на 40 г., а фолк дивата на 33. Неслучайно същата година Гло е включена в журито на „Мюзик айдъл“, чийто продуцент е именно фирмата на Трифонов.

Интересен факт е, че по онова време вече Дългия е искал да има деца и е бил готов за това. С Глория не ползвали предпазни средства, но тя така и не заченала.

Исках да му родя син, но не се получи“, признала пред най-близките си хора преди години Гло.

Всъщност певицата е единствената, с която шоуменът е правил опити да стане баща. Носят се слухове, че преди това е накарал Алекс Раева да абортира.

Очевидно, когато е ударил 40-те, Слави се е замислил за свое семейство. Глория не е жената, с която е мечтаел такова, но точно тогава тя била тази, която топлела леглото му нощем. Срещите им се провеждали предимно по хотели, за да се запазят в тайна.

Иначе единствената, с която някога Слави си е представял, че може да се задоми, е психоложката Маги Ангелова, която беше негова изгора в края на 90-те. Тогава водещият е бил далеч от мисълта за деца, но много я обичал и си представял как един ден именно тя ще роди от него.

Към днешна дата обаче финалът изглежда повече от тъжен. Слави Трифонов така и не стана баща, нито се ожени. Той си остана стар ерген, а възможности за друга съдба изобщо не са му липсвали.

Източник: Crimesbg.com