След като Глория официализира връзката си с по-младия Добромир и го покани на Бъдни вечер в дома си, Нова година влюбените посрещнаха пак заедно и то не къде, а в Лондон.

Влюбената певица заведе гаджето си в столицата на Великобритания, където за посрещането на 2023 г имаше участие в известно заведение за хора от българската общност. Такова нещо да прави за мъж, феновете й не помнят. По скоро тя се е възползвала от тях.

Още щом пристигнаха в английската столица двойката пусна снимки и сторита от там. До сега Глория никога не е демонстрирала интимните си отношения с някой мъж по този начин,а е пазила дискретност. Но в момента си е загубила има по атлетичния и мускулест жребец, досущ като тийнейджърка и си личи, че не може да си намери място от щастие. Тази връзка видимо я подмлади и въпреки, че стана баба на малко момиченце показа  младежка визия.

Глория и любовникът й посрещнаха заедно 2023 г (Певицата не може да диша без Добри, помъкна го в Лондон – (Снимки)

Глория и любовникът й посрещнаха заедно 2023 г (Певицата не може да диша без Добри, помъкна го в Лондон – (Снимки) - Снимка 2

Феновете нарекоха гаджетата „най-коментираната двойка на годината” . И наистина мненията им са много разнопосочни. Едни упрекват поп фолк певицата, че Добри е много млад за нея, че не може да го дари с детенце. А той е на години да създаде семейство. Обвиняват Гло, че е съсипала  семейството на дъщеря си, като я раздели с бащата на детето й. Но  други пък защитават любовта им и им желаят да са много щастливи и все така влюбени. Дано само не му изпие силите, ядосват се някои.

Глория и любовникът й посрещнаха заедно 2023 г (Певицата не може да диша без Добри, помъкна го в Лондон – (Снимки) - Снимка 3

Глория и любовникът й посрещнаха заедно 2023 г (Певицата не може да диша без Добри, помъкна го в Лондон – (Снимки) - Снимка 4

А какво ще се получи в действителност предстои да научим в бъдеще. Но примата на фолка е доста претенциозна жена и на любимия й никак няма да му е лесно с жена като нея.