Последното завоевание на Виктор Стоянов била Глория

Ергенът Виктор и кралицата на поп фолка го направили в стара фабрика. Двамата се опипвали и се натискали в изоставена фабрика.

И то по време, когато Виктор Стоянов не бил известен. Само че двамата не са правили креватни ласки, а са позирали във видео към една от последните песни на поп фолк дивата. В него Виктор Стоянов изглежда доста по-различно. Там бившият гребец не е толкова напомпан и е различен от вида, който показа в шоуто за избор на невеста.

След което направи познатите мускули, вероятно защото залегнал сериозно над физическите упражнения в залата.

Оказа се, че бившият гребец е търсен и от други звезди в чалгата. Той  е участвал в клип  и на песен с Андреа. Дори тръгна слух, че здравеняка и бившата на Кубрат Пулев са имали нещо повече от професионални отношения.

След като доби популярност с участието си в първия сезон на „Ергенът“, Виктор Стоянов стана главно действащо лице и във видео на песен на Емануела.

С днешна дата един от най-известните ергени у нас заработва като инфлуенсър. И събра доста негативи, че стана всеяден в рекламата, като хвали неща, които самия той никога не би сложил на масата си.