Глория се върна много назад във времето, за да обясни как се е сдобила със своята изящна фигура. Проблемите й с теглото са започнали през 1996 г., когато забременява и ражда своята дъщеря.

Бременността й не е от леките, а раждането е от най-тежките. Без малко да загине, докато ражда щерка си Симона, припомня си фолк дивата.

По онова време певицата наддала с 25 кг. Затова по-големите на възраст нейни фенове помнят добре, че на клиповето си Гло се появяваше с едни дълги рокли, които са целели да прикрият месищата й.

„Завърнах се на сцената 1 година след раждането, но имах чувството, че хората вече не гледат така позитивно на мен. Може би защото бях станала дебела.”, спомня си Глория.

Тя се е чувствала непълноценна и изпаднала в следродилна депресия. От този ад я измъква д-р Емилова. Диетоложката успява да я вкара във форма за по-малко от година.

Глория признава също, че в онези години е имала подкрепата на съпруга си Илия Загоров. Двамата много са се обичали, те прекараха заедно около едно десетилетие.

Публична тайна е, че певицата напусна съпруга си заради мутрата Георги Илиев, който от почти 18 години вече не е сред живите. Говори се, че именно заради него е отслабнала толкова много. Между 2003 и 2005 г., когато е връзката им, Глория отбеляза най-слабата си визия.

Източник: БЛИЦ