Примата на фолка отбеляза 50-ия и юбилей във Венеция.

 

Романтичната си почивка тя изкара в компанията на младия си любовник Добромир. Русенката обеща като се прибере в София да организира купон и да почерпи най-близките си приятели по този повод. Партито ще бъде в изискан ресторант в София.

 

Глория чукна 50 във Венеция (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

"Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на своите мечти.

Живея, обичам, пътувам, мечтая! Днес е моят юбилей! Благодаря на Бог за талантите и характера, които ми е дал!", отбеляза звездата. Разбира се не пропусна да благодари на приятелите си, както и на почитателите си.

 

Глория чукна 50 във Венеция (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Феновете й пък на свой ред я засипаха с пожелания за здраве, любов и нови хитове, а на перфектната й фигура могат да й завидят дори и най-младите. Певицата разкрива, че поддържа топ форма с месо, риба и 3 литра вода дневно. Като й се прияде сладко, хапва малко мед. Всеки понеделник е на чай, мед и плодове.

 

Глория чукна 50 във Венеция (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

Глория чукна 50 във Венеция (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 4

Откривател на гласовите й способности е учителят й по музика – Никола Добринов. Родителите й Пенко и Стефка Иванови също са музиканти – баща й свири на кавал, а майка й е народна певица. Стартира кариерата си едва на 17 години. Артистичния си псевдоним Глория избира вдъхновена от латинозвездата Глория Естефан, която бе популярна в началото на 90-те години.

 

Глория чукна 50 във Венеция (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 5

Глория бързо се превръща в знаменитост и на практика е първата голяма звезда на новопоявилия се жанр попфолк. Зад гъба си има редица награди. Освен това е единственият фолк изпълнител с 4 самостоятелни концерта в зала 1 на НДК.

Източник: Уикенд