Християн Гущеров явно още е безумно влюбен в Мария!

Християн Гущеров очевидно е оше безумно влюбен в Мария, тъй като само оглупял от любов мъж може да сътвори това, което направи той. Бизнесменът я разлигави здраво през годините като задоволяваше всичките й капризи и дори плаща на телевизия Планета, за да върти видеоклиповете й.

Днес обаче Християн Гущеров шашна всички с изненадата, която спретна на певицата Мария. Той се изръси с цели 20 000 лева, но не за маркови дрехи, обувки или бижута, а за звезди. Паралията купил цифром и словом над 140 звезди, намиращи се в различни галактики и ги харизал на Мария. Като преди това, разбира се, ги кръстил на нейно име.

[caption id="attachment_308896" align="alignright" width="300"]Гущеров разглези още повече Мария като пръсна 20 бона за звезди на нейно име Гущеров разглези още повече Мария като пръсна 20 бона за звезди на нейно име[/caption]

"И това вече ако не са глезотии на килограм?! Повечето от българите се чудят как да спастрят някой лев, за да сложат месо на трапезата си, а наша Мара се фука, че гаджето й пръснало 20 бона за звезди на нейно име. За каква се взе въпросната певица, която не е виждала нова песен от сума време, а участията ги забрави отдавна?!", възмущават се потребители във форумите в интернет.

На Мария обаче изобщо не й дреме от хорското недоволство, след като голяма част от Вселената вече е в "нейно владение" - със сертификати и нотариален акт, ако може да има такъв по отношение на звезди и планети.

А феновете й вече са адски любопитни какво ли ще последва след това и каква ще е следващата изненада на Християн Гущеров. Защото явно миньончето Мария е успяла така солидно да го омотае в мрежите си, че буквално го е тръшнала в нокаут.

Остава само да го убеди да й надене брачната халка и да се бракосъчетаят. За предпочитане без предбрачен договор.